top of page

SYNBIOTISCHE WATERBEHANDELING VOOR INDUSTRIËLE ACTIVITEITEN IN WATER EN ENERGIE

Synbiotische waterbehandeling om organische afzettingen in industriële watervoorzieningen binnen te dringen, schoon te maken en te verspreiden en herhaling ervan te verminderen.

“Synbiotica” zijn een combinatie van goede bacteriën (probiotica), aangevuld met goede suikers (prebiotica).

  • Biologisch afbreekbare componenten, pH-neutraal.

  • Geen biociden gebruikt.

  • Werkt als hoogwaardige biodispergeermiddelen met biogebaseerde oppervlakteactieve stoffen.

  • Verbeter de betrouwbaarheid en prestaties van industriële koelwatersystemen.

  • Verlaag de operationele kosten door het vereiste onderhoud te verminderen, de uitgaven voor chemicaliën te verminderen en water en energie te besparen.

VOOR EN NA

Na 4 weken synbiotische toepassing spreken de resultaten voor zich:

Scherm­afbeelding 2023-05-30 om 10.45.36.png

WATERBEHANDELING MET SUPERKRACHTEN

We bieden een reeks innovatieve synbiotische reinigingsproducten, zowel voor thuisgebruik als voor professioneel gebruik:

PIP AQUATEC BASIC

  

Voor middelgrote watersystemen bieden we een synbiotisch wateradditief voor continue dosering.

PIP AQUATEC HD

Voor (zeer) grote watersystemen bieden wij een hoog geconcentreerd synbiotisch wateradditief voor continue dosering.

PIP AQUATEC CLEANER F

 

Voor periodieke reiniging van grote industriële watersystemen zoals koelwater en proceswater bieden wij een synbiotische schuimreiniger aan.

PIP AQUATEC CLEANER NF

 

Voor periodieke reiniging van grote industriële watersystemen zoals koelwater en proceswater bieden wij een synbiotische niet-schuimende reiniger aan.

PIP Aquatec Basic.png

is een probiotisch concentraat voor de behandeling en het onderhoud van kleine tot middelgrote industriële watersystemen. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.

PIP Aquatec HD.png

is een sterk probiotisch concentraat voor de behandeling en het onderhoud van grote industriële watersystemen. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.   

is een sterke probiotische niet-schuimende reiniger voor het periodiek reinigen van grote industriële watersystemen zoals koelwater en proceswater. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.

bottom of page