top of page

SYNBIOTISCHE HYGIËNE VOOR UW AUTO – REINIG UW AIRCONDITIONINGSYSTEEM MET KURINA

Auto-airco's ontwikkelen na verloop van tijd een muffe geur. Om te genieten van frisse lucht in onze voertuigen, bieden we een Synbiotische airconditioningreiniger op waterbasis aan.

 

Geïnspireerd door de natuur, geperfectioneerd door de wetenschap, reinigt deze synbiotische spray het airconditioningsysteem in uw auto tot wel 6 maanden grondig, waardoor het risico op nare geurtjes en allergenen aanzienlijk wordt verminderd.

  

  • 100% alle natuurlijke actieve ingrediënten (pro- en prebiotica).

  • Duurzame hygiëne (tot 6 maanden).

  • Anti-allergeen.

  • Actieve geurbestrijding.

  • Gebruiksklaar product.

  • Eenvoudige toepassing, lage kosten en toch zeer efficiënt.

  • Veilig voor alle materialen.

  • Houdt elk type auto, touringcar of vrachtwagen fris.

WAT IS HET PROBLEEM?

Autoairco's ontwikkelen na verloop van tijd een muffe geur, een van de oorzaken van het 'sick car syndrome'.

Condensatie van de verdamper, samen met vastzittend vuil zoals pollen, haar en stof, hoopt zich op in de luchtinlaatopening onder de motorkap, waardoor allerlei vervelende smurrie kan bloeien (ziektekiemen, schimmel).

De ventilatieopening is moeilijk schoon te maken en de geur is moeilijk te verwijderen, tenzij u het filter regelmatig verwisselt.

WAT IS ONZE OPLOSSING?

Met de airconditionerreiniger heeft KURINA een bedrieglijk eenvoudige oplossing ontwikkeld voor het probleem dat werkt met de natuur en niet tegen.

Een continue reinigend effect dat tot een half jaar na aanbrengen microscopisch zuivert tot in de diepste poriën.

Gunstige bacteriën (probiotica) koloniseren de ruimte, houden deze schoon en de lucht fris.

KURINA flesje en doosje 150ml.png

luchtbehandeling met de revolutionaire Kurina Aircoreiniger van Chrisal wordt uitgevoerd op basis van producten die 100% natuurlijke micro-organismen bevatten. De gebruikte probiotica zijn afkomstig uit de natuur en werden geselecteerd op basis van hun capaciteit om snel veel organische vervuiling weg te werken zodat deze niet in het luchtsysteem aanwezig blijft. Bovendien verlagen ze zeer sterk het risico op aanwezigheid van schadelijke micro-organismen (pathogenen) en voorkomen ze actief geurhinder in elke wagen. De probiotische Kurina Aircoreiniger zorgt voor een diepe reiniging van elk airco, verwarmings- en ventilatiesysteem en is volledig veilig voor mens, dier en de natuur. Winter en zomer ademt u voortaan gezonder in uw wagen met minder risico op allergische ongemakken (niezen, tranende ogen…), waardoor u dus veiliger rijdt! De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.   

bottom of page