top of page

SYNBIOTICA VOOR PRODUCTIEDIERENZORG

BRENG DE NATUUR IN UW STALLEN – STERKE DIEREN MET SYNBIOTISCHE HYGIËNE

 • Sterke, productieve dieren.

 • Ondersteuning van het natuurlijke immuunsysteem.

 • Creëer een gebalanceerd microbioom.

 • Lager antibioticagebruik.

 • Houd ammoniak en luchtvochtigheid laag.

 • Houd strooisel en hooi droog.

Onze Synbio dierverzorgingsproducten beperken de kans op infecties en verminderen de behoefte aan antibiotica.

 

Ontworpen in de natuur, geperfectioneerd door de wetenschap, gebruiken we synbiotica, een gepatenteerde, unieke synergie van probiotica (goede bacteriën) en prebiotica (goede suikers) als actieve ingrediënten in onze dierenverzorgingsproducten.

 

Synbiotische hygiëne heeft zijn waarde bewezen op boerderijen in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Zuid-Afrika en Duitsland, en wordt langzaam over de hele wereld uitgerold. Dierverzorging ondersteund door Synbio resulteert in een blije veestapel en blije eigenaren.

WAT BIEDEN WIJ?

WAT IS HET PROBLEEM?

Sinds de jaren 50 gebruiken onze medische en veterinaire professionals antibiotica, biociden (ontsmettingsmiddelen) en antiseptische producten om schadelijke bacteriën te bestrijden.

Overmatig gebruik van antibiotica en agressieve ontsmettingsmiddelen heeft geleid tot een groeiende antibioticaresistentie bij vee, waarbij ziekteverwekkende bacteriën antimicrobiële resistentie (AMR) hebben ontwikkeld, een wereldwijd groeiend probleem.

Antibioticaresistentie is een probleem voor de diergezondheid en op zijn beurt een probleem voor mensen die “resistent” vlees consumeren.

Wanneer vloeren in stallen worden gedomineerd door fecale bacteriën in plaats van onschadelijke of zelfs nuttige bacteriën die in natuurlijke grond voorkomen, is het risico op het oplopen van bacteriële ziekten groot.

Drinkwater is vervuild door biofilm, leidingen moeten regelmatig worden schoongemaakt.

WAT IS ONZE OPLOSSING?

Ontworpen in de natuur, geperfectioneerd door de wetenschap, ondersteunen onze synbiotische producten voor dierverzorging een uitgebalanceerd microbioom voor dieren op boerderijen. Boerderijen in het VK, Canada, Zuid-Afrika en Duitsland die gebruik maken van dierverzorging ondersteund door synbiotica zien uitstekende resultaten:

 • sterke, productieve dieren;

 • evenwichtig microbioom met beperkte mogelijkheden voor infecties;

 • minder behoefte aan antibiotica, wat op zijn beurt het risico op het creëren van antibioticaresistente organismen verlaagt;

 • efficiënte verwijdering van organisch vuil in waterinstallaties;

 • drastisch verlaagd ammoniakgehalte;

 • droger strooisel en hooi.

PIP Plus Water 5L.png

is een krachtig probiotisch concentraat voor de reiniging van waterinstallaties. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.

is een geconcentreerde vernevelvloeistof, aangerijkt met probiotica. PIP Animal Housing Stabilizer verlengt de werking van PIP Animal Housing Cleaner. Het product kan toegepast worden in elk dierenverblijf. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.

is een sterk geconcentreerde schuimreiniger, aangerijkt met probiotica. Na verdunning kan het product gebruikt worden op alle waterbestendige oppervlakken. PIP Animal Housing Cleaner reinigt krachtig en houdt in iedere omgeving de microflora in balans. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.

bottom of page