top of page

VIJVERBEHANDELING KOI

PIP Pond Plus 5L.png

is een krachtig probiotisch concentraat voor de reiniging van vijvers. Biofilmvorming zorgt in veel vijvers voor vervuiling van de filter, vertroebeling van het water en de ontwikkeling van pathogene kiemen. PIP POND PLUS werkt actief in op de bindende matrixcomponenten van de biofilm zodat het water opnieuw helder, zuiver en hygiënisch wordt. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.

PIP Pond Pro 5L.png

is een krachtig concentraat voor het onderhoud van grote watervolumes met vissen zoals aquacultuur (viskwekerijen) en visvijvers. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.

PIP POND START 1L.png

is een krachtig probiotisch concentraat om uw vijver startklaar te maken voor het nieuwe seizoen. Biofilmvorming zorgt in veel vijvers voor vervuiling van de filter, vertroebeling van het water en de ontwikkeling van pathogene kiemen. PIP POND START werkt actief in op de bindende matrixcomponenten van de biofilm zodat het water opnieuw helder, zuiver en hygiënisch wordt. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren. Dit product is een reinigingsmiddel en kan niet als biocide worden gebruikt.

bottom of page