top of page

HOE WERKT OP SYNBIOTICA GEBASEERDE PERSOONLIJKE   VERZORGING & COSMETICA?

Wist je dat je niet zonder bacteriën zou kunnen leven? De probiotica die onze darmen bevolken zijn het bekendste voorbeeld van goede bacteriën die ons helpen te overleven.

 

Net als de darmen heeft de huid zijn eigen unieke ecosysteem. Het microbioom van de huid speelt een cruciale rol door vitamines, hormonen en chemicaliën te helpen produceren die uw humeur en stofwisseling beïnvloeden. In navolging van de trends voor meer natuurlijke, holistische en gezonde schoonheid, wordt een uitgebalanceerd huidmicrobioom erkend als een levend ecosysteem dat de sleutel is tot het verbeteren van het uiterlijk van de huid.

 

Ontworpen in de natuur, geperfectioneerd door de wetenschap, gebruiken we synbiotica, een unieke synergie van probiotica (goede bacteriën) en prebiotica (goede suikers) als actieve ingrediënten in onze producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica. Synbiotica zijn een gepatenteerde technologie voor toepassingen op de huid (EP3210612A1) en reiniging (EP3686266A1).

PERSOONLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN MET SUPERKRACHTEN

SYNBIO Skin Cream 250ml.png

is een revolutionaire huidcrème op basis van goede bacteriën en voeding die de huid reinigt, verzacht, bevochtigt en actief in balans brengt! Geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen. Dagelijks te gebruiken op de huid om de diversiteit van het microbioom in optimale conditie te houden om zo de barrière functie aanzienlijk te verbeteren.

SYNBIO Hand Soap 500ml.png

is een gebruiksklare probiotische huidreiniger verrijkt met prebiotica. De werking van het product is gebaseerd op de combinatie van oppervlakte actieve stoffen en probiotica die lange tijd enzymen produceren.

bottom of page